Gratis spins hos Dansk777

Skrevet af admin, 19. november 2013 - 8:27

Dansk777 er et af de mest populære casinoer på nettet - og nu forkæler de Bingoforums brugere lidt ekstra

Dansk777 har nemlig lige nu et fremragende tilbud til alle nye spillere fra Bingoforum.dk.

Du kan få hele 100 gratis spins på Dansk777's spilleautomater, hvis du bruger vores eksklusive bonuskode. Det er den største gave af gratis spins du finder på nettet. 

Sådan virker det:
 

  • 20 gratis spins ved oprettelse af din spillekonto
  • 40 gratis spins ved første indskud
  • 40 gratis spins ved andet indskud

 

Få 100 gratis spins hos Dansk777 her Få 100 gratis spins når du opretter din spillekonto hos Dansk777
 

Gratis spins i tre omgange

De gratis spins hos Dansk777 er delt op i tre portioner. De første 20 får du ligesom alle andre nye spillere hos Dansk777, så snart din nye spillekonto er korrekt registreret.

De næste 40 spins får du på andendagen, når du laver dit andet indskud på din spillekonto. Her skal du blot sørge for at indbetale mindst 100 kr. for at få dine spins.

Og de sidste 40 spins kommer ind på din spillekonto, når du også laver et indskud på tredjedagen. Både dit andet og tredje indskud skal være på mindst 100 kr. for at få dine gratis spins.

 

Brug de gratis spins med det samme

Hos Dansk777 er det således, at du skal bruge dine gratis spins inden for 24 timer efter du har fået dem - ellers bliver de slettet igen. 

Så undlad at oprette din konto, og tænke "den vender jeg lige tilbage til". Sørg for at du har tid til at bruge dine spins med det samme. 

Alle gevinster du vinder på dine spins er underlagt krav omkring gennemspilning. De første 20 gratis spins skal spilles igennem 50 gange, mens de sidste 80 er underlagt samme krav som den almindelige bonus er. De skal gennemspilles 35 gange, før du kan hæve gevinsterne igen. 

Dette er et helt rimeligt krav, der sikrer, at du ikke blot opretter en gratis konto, tager dine gratis spins uden intentioner om at spille rigtigt, og så håber på at du vinder på dem, så du kan hæve med det samme. Det ville naturligvis ikke du for Dansk777.

Hvis du vil vide mere om Dansk777 kan du læse Bingoforum.dk's anmeldelse.