Karamba.dk gratis spins

Skrevet af admin, 12. februar 2014 - 8:16

Gratis gave - 50 kr. fra Karamba.dk"Karamba!" fristes man næsten til at udbryde, for Karamba.dk's gratis velkomstgave på 100 spins er et virkeligt fint tilbud, som man ikke bør lade passere.

Du skal bare oprette en spillekonto og indbetale mindst 100 kr., så går de første 20 af dem ind med det samme.

Du får chancen for at prøve lykken på en af de mest populære automater i Karambas udvalg, og der er masser af gevinster at hente.

Sådan gør du:
 

  • Klik her!
  • Opret din spillekonto
  • Åbn Starburst
  • Brug dine spins


Få 100 gratis spins hos Karamba.dk her! Få Karamba.dks velkomstgave på 100 gratis spins
 

Få alle Karamba.dks gratis spins

Det hele starter som nævnt, så snart din første indbetaling er registreret. med 20 gratis spins til Fruity Friends spilleautomaten. Det er dog langt fra der det slutter, for som vi startede med at skrive, så kan du få hele 100 gratis spins. Du skal bare lave to indbetalinger mere.

På andendagen kan du nemlig indbetale 100 kr. igen og få yderligere 40 gratis spins til Starburst spilleautomaten, og på tredjedagen kan du så gøre det en gang til for at få de sidste 40 spins.

Dermed har du i alt 100 spins, som du selvfølgelig kan bruge oveni de penge, som du har indsat og ikke mindst den store eksklusive velkomstbonus på 150% op til 3.000 kr., som du får, sammen med de første 20 spins.
 

Hvor meget kan man vinde med Karamba.dks gratis spins?

Gratis behøver ikke at betyde for sjov. Det kan rent faktisk lade sig gøre at vinde penge med Karamba.dks gratis spins, og Karamba.dk har ikke sat nogen grænse for hvor meget du kan vinde med dine spins.

Det vil altså sige, at hvis du rammer en rigtig god dag, kan du potentielt set vinde flere tusinde kroner, inden dine spins er opbrugt. Det gælder for alle 100 spins.

Når du har brugt dine gratis spins er dine gevinster dog regnet for at være bonuspenge og dermed underlagt Karamba.dks gennemspilskrav. Du skal spille pengene igennem 35 gange, inden du kan trække dem ud fra din spillekonto.

Besøg Karamba.dk med det samme og kom i gang med at spille allerede i dag. Der er masser af andre spil, som du kan udforske med den store bonus, som kommer samtidig med de første spins.

 

 

Vil du vide mere om Karamba.dk kan du læse Bingoforums anmeldelse.

God fornøjelse!