SimbaGames.dk gratis spins

Skrevet af Worm, 30. marts 2016 - 13:30

Hvis du er klar til en ny spilleoplevelse med nogle fede spilleautomater, så kig ind til SimbaGames.dk

Hos SimbaGames.dk bliver du nemlig budt velkommen med et væld af gratis spins, lige fra starten af.

I første omgang får du 20 stykker, som er klar til dig, så snart så snart du har oprettet din konto hos SimbaGames.dk. Så har du en mulighed for at prøve et af de hyggelige spil helt gratis.

Sådan gør du:
 

  1. Klik på dette link
  2. Klik på "Spil nu" og derefter "Opret konto"
  3. Indtast dine oplysninger

 

Få gratis spins hos SimbaGames.dk HER! SimbaGames.dk giver dig op til 140 gratis spins
 

Sådan får du dine spins

Det er ikke nogen større videnskab at få sine gratis spins hos SimbaGames.dk. I første omgang skal du sådan set bare gøre det, der står ovenfor. Det vil sige oprette din spillekonto. Når du har fået dine gratis spins, har du 60 dage til at bruge dem.

Du kan bruge dine gratis spins hos SimbaGames.dk på en af de mest populære spilleautomater i Skandinavien, Starburst. Det er en simpel automat med flot grafik og mange forskellige gevinstmuligheder, og det er sikkert derfor, den er så populær blandt spillerne.

Men det er slet ikke slut med at få gratis spins hos SimbaGames.dk efter de første 20. Ved de første tre indbetalinger på din spillekonto får du nemlig henholdsvis 20, 40 og 60 gratis spins til Starburst. Eneste krav for at du kan få dem er, at hver indbetaling er på mindst 200 kr.

Sådan er Starburst

Starburst er som nævnt en af nettets allermest populære spilleautomater overhovedet, og det er der mange grunde til. Ikke mindst de 246 forskellige måder, du kan vinde flotte gevinster på. Med dine gratis spins hos SimbaGames.dk er gevinsterne dog begrænset til højst 1.000 kr.

På de fem hjul finder du flotte ædelsten som symboler, men ligesom på en klassisk spilleautomat er det "Bar" symbolerne og 7-tallerne, der giver de højeste gevinster. Du kan spille på alle 10 gevinstlinjer eller bare en enkel. Det er helt op til dig.

Automaten har en max-gevinst på hele 50.000 mønter, og du kan sætte møntværdien op til 10 kr. Det vil altså sige, at hvis du vælger at spille videre efter dine gratis spins, kan du vinde en halv mio. kroner.
 

Intet omsætningskrav på SimbaGames.dks gratis spins

Det bedste ved SimbaGames.dks gratis spins er dog, at der ikke er noget omsætningskrav tilknyttet. Det gælder ikke bare for de første 20 gratis spins, men for samtlige 140 gratis spins, SimbaGames.dk tilbyder. Gevinsterne er dine, og du kan altså frit trække dem ud fra din spillekonto.

De gratis spins hos SimbaGames.dk slutter i øvrigt ikke nødvendigvis med de 140, som du får som velkomstgave. Der er nemlig mulighed for at få bonusser til nye spil for spillere, som er steget lidt i SimbaGames.dks VIP-system. For at få disse bonusser, skal du have opnået Platin-niveau eller højere.

Besøg SimbaGames.dk og opret din spillekonto med det samme. Ud over dine 150 gratis spins er der masser af spændende kampagner, som du kan benytte dig af hver eneste dag. Du kan få bonusser på helt op til 10.000 kr. oveni dine indskud.

God fornøjelse!